NL10 RABO 0338801863

Bedrijven en organisaties

Help Oekraïne aan drinkwater

Het project van 'Stichting MYzwolle helpt Oekraïne … aan drinkwater’ heeft als doel om jou als ondernemer te vragen om €1.000 euro (of elk ander bedrag) bij te dragen om Oekraïne te helpen aan schoon drinkwater. De focus van het project ligt op het herstellen van de drinkwatervoorziening, de distributie en het onderhoud van de installatie. Door deze basisvoorzieningen te herstellen, kunnen de inwoners van meer en meer dorpen weer onbezorgd gebruik maken van betrouwbaar water. Het project is een prachtig voorbeeld van hoe een gemeenschap zich kan verenigen om een positieve impact te hebben op de wereld en het leven van anderen te verbeteren.

Het project '1000x1000' van Stichting MYzwolle heeft als doel om 1000 bedrijven te vragen om 1000 euro bij te dragen om het dorp Lukashivka te helpen herstellen. De focus van het project ligt op het herstellen van het buurthuis, de huisvesting en het voorzien van water en energie. Door deze basisbehoeften te herstellen, kunnen de inwoners van Lukashivka weer een stabiele leefomgeving hebben en hun gemeenschap versterken. Het project is een prachtig voorbeeld van hoe een gemeenschap zich kan verenigen om een positieve impact te hebben op de wereld en het leven van anderen te verbeteren.

Weet waarvoor

je doneert

Om transparantie te bieden aan donateurs en belanghebbenden en om de voortgang van het project te tonen worden alle ontwikkelingen en processen vastgelegd in rapportages, foto, video en interviews. Frequent publiceren wij deze ontwikkelingen via websites en onze socials.

Bekijk wat we doen

Ga naar de behind the scenes

MYzwolle helpt Oekraïne aan drinkwater 

MYzwolle helpt Oekraïne aan drinkwater 

Share by: